Illustratorer   Om illustratorerne Godt at vide Rådgivning Bøger Kontakt Log ind

Rådgivning


Rådgivning for illustratorer

Ved du, at du kan få rådgivning om rettigheder, kontrakter og honorarer for illustratorarbejde, hvad enten du er medlem eller ikke?

Illustration Tove Krebs Lange


Rådgivningen er fortrolig og bliver givet af illustratorerne Anya Winqvist og Tove Krebs Lange, som vejleder på bagrund af mange års kendskab til branchen.

Du kan få hjælp til spørgsmål om rettigheder, gennemlæsning af kontrakter og honorarer.

Der kan være mange faktorer, der har indflydelse på lønnen for det enkelte job, og det kan være godt at vende det med nogen, når man skal vurdere, om et honorar er rimeligt. Af konkurrenceretslige årsager må vi ikke bare lave en prisliste og lægge ud.

I de fleste tilfælde kan du få et råd i en enkelt mail eller samtale, men du kan også få støtte igennem et forhandlingsforløb.

I komplicerede tilfælde, hvor dine rettigheder er blevet overtrådt, eller der er tale om kontraktbrud, bliver du henvist til foreningens jurist.

Hvis du kunne tænke dig en snak eller har brug for rådgivning, så send en mail til Tove på tokl@mail.dk eller Anya på anya@winqvist.dk. Forklar problemet i korte træk, så bliver du kontaktet. Enten får du svar pr mail, eller også finder vi et tidspunkt, hvor vi kan snakke sammen.